Interviu Murex d’Or 2019 : Can Yaman & Demet Özdemir

Interviu Murex d’Or 2019 : Can Yaman & Demet Özdemir

 

Demet Özdemir şi Can Yaman au fost în Beirut, Liban, unde au fost premiați la Murex D’or pentru rolurile lor principale din serialul Erkenci Kuș/Pasărea matinală. Înainte de festivitatea de premiere, au participat la o conferință de presă, unde au răspuns la câteva întrebări.
Can Yaman a fost însoțit de impresarii Cuneyt Sayil și Ilker Bilgi, dar și de asociatul său, Burak İplikçi.
Demet Özdemir a fost însoțită de stilistul Rutkay Öziș.
Can Yaman va pleca în armată în ianuarie 2020.
Întrebat dacă se aștepta să fie un serial fenomen,  Can Yaman a mărturisit că inițial nu s-a așteptat, dar, când a auzit că va juca cu Demet, a crezut că va deveni fenomen.
Demet Özdemir a spus că, atunci când joacă, se focusează, nu pe ținuta vestimentară sau accesoriile lui Can Yaman, ci pe privirea, pe ochii lui.

Can, în ultimul timp au circulat știri despre serviciul militar. Fanii tăi sunt curioși ce se va întâmpla cu părul tău. Este adevărat că vei merge în armată?

Can: Da, voi merge în armată în Ianuarie. În ianuarie 2020. Sigur că am acest stil, am barbă și mustață. Sunt nevoit să le tai. Aceasta este cea mai tristă parte, că stilul meu se va schimba. Va dura 2 sau 3 ani să crească la loc, dacă vreau. Există o asemenea problemă. Dacă serialul încă va continua, mă veți vedea cu părul scurt.
Demet: Dar eu zic că va fi ceva diferit și frumos.

 

 Această schimbare de stil va avea influență asupra popularității tale?

Can: Nu. Fiindcă actoria implică să joci diferite personaje, să încerci diferite schimbări de înfățișare. Can Divit e un astfel de personaj. Mi-am lăsat părul și barba să crească fiindcă așa a fost nevoie. Pot să apar din nou cu un stil complet diferit în alt proiect. Dar este un personaj de care mă bucur să-i dau viață, foarte asemănător mie. De asemenea, mă bucură și îmi face plăcere să joc în Erkenci Kuș/Pasărea matinală. Dacă serialul va continua, mă voi simți trist să-mi tai părul și barba, dar nu este nimic de făcut în privința asta.

În legătură cu Demet, cum o va influența această schimbare de înfățișare pe durata serialului?

Demet: Eu nu cred că va fi o schimbare radicală atunci când își va tăia părul. Fiindcă, atunci când joc alături de Can, nu mă focusez pe părul sau pe îmbrăcămintea lui. Sentimentele sunt importante când joci. Mă focusez mai mult pe privirea, pe ochii lui. Sigur că poate mi se va părea ciudat pentru câteva zile, dar mă voi obișnui. Nicio problemă.

Demet a devenit faimoasă în genul de serial de comedie.După terminarea serialului, va renunța la acest gen de serial sau va continua tot pe această latură?

Demet: De fapt, asta a fost o coincidență. Oricum, e dificil să-ți faci planuri de viitor. Iau parte în proiectele care îmi plac atunci când le citesc scenariul, la care mă gândesc că am o energie ridicată, în funcție de emoțiile în acel moment, care par potrivite pentru mine. De fapt, nu pot spune că am lucruri plănuite. Desigur că vreau să joc în cât mai multe genuri de seriale. Dar timpul îmi va spune. Ceea ce depinde de mine este să citesc scenariile.

Ea este foarte activă în mediul online. Care sunt fotografiile pe care le-ar posta și cele pe care nu le-ar posta în ceea ce privește viața personală?

Demet: Ne place să folosim rețelele de socializare ca pe niște dependențe… Din moment ce majoritatea timpului sunt la filmările serialului, postez poze de la filmări, fragmente din serial și împărtășesc clip-uri de la filmări. De exemplu, postez o fotografie care îmi place. De fapt, nu-mi place să postez orice. Încerc să mă adaptez cât se poate de mult la rețelele de socializare.
Can: Lui Demet nu-i place să posteze fotografii din viața personală.

 Can este puțin trist deoarece va fi nevoit să-și tundă părul, însă știm din fotografiile lui că îi place să facă bodybuilding. Dacă i s-ar cere să piardă 7-8 kg pentru un anumit rol, să-și piardă masa musculară, ar accepta?


Can: Serviciul militar va dura 21 de zile. Oricum, situația e cam așa… De fapt, nu pot practica foarte des sport din pricina filmărilor pentru serial. O dată sau de două ori pe săptămână.
Am vorbit și despre rearanjarea programului astfel încât să mă pot antrena de 3 sau 4 ori pe săptămână. Fiindcă venim obosiți de la filmări. Din moment ce filmările durează 5 sau 6 zile pe săptămână, și lucrăm de dimineața până seara, oricum cele 21 de zile în armată vor include câteva tipuri de sport.

 Cum se simte Can Yaman având în prezent unul dintre cel mai mare număr de fani de sex feminin în Arabia?

Can: Așa e? Mulțumesc. Ia notițe! Nouă ne place să fim apreciați.
Demet: Toată echipa iubește asta.

Cum te descurci cu toți admiratorii și fanii care sunt prea dornici să îi iubiți? Adică, cu fanii care vă deranjează. Cum îi tratați? Ce faceți?


Can: Este o întrebare la care e riscant să răspund. Adică, răspunsul e să fii răbdător. Nu ai prea multe de făcut în privința asta. Trebuie să le arăți răbdare, prietenie și înțelegere. Eu asta fac. Nu e altceva de făcut în această privință, în cazul în care te deranjează cineva anume.

Demet: Cel mai probabil, răbdarea, așa cum a spus, nu este o problemă atunci când oamenii vin să facă fotografii. De exemplu, dacă ne luăm masa afară, în locația unde filmăm, la pauza de masă, cei care fac fotografii în secret, fără permisiune… Eu cred că Can se referea la răbdarea pe care trebuie să le-o acordăm lor. Dacă am dreptate.

Can: Da, cu siguranță.

Demet: Fiindcă și eu gândesc la fel. Când oamenii vin lângă noi și ne arată iubirea lor și vor să facă fotografii, noi îi acceptăm pe toți, oricum. Noi suntem oameni cu toții și noi suntem ca voi, dar atunci când suntem fotografiați pe ascuns, ne simțim diferit. Asta e problema. Te face să spui “Ce bine ar fi dacă nu s-ar întâmpla asta!”

Cunoști sau îți place anumiți actori libanezi și ți-ar plăcea să colaborezi cu ei?


Demet: Din păcate, proiectele lor nu sunt accesibile în țara noastră.
De aceea, fiindcă suntem și foarte ocupați, nu putem să căutăm și să-i descoperim pe mulți dintre ei. Sunt sigură că sunt foarte talentați. Oricum, nu depinde de noi să spunem dacă sunt talentați sau nu. Desigur că aș vrea să colaborez cu ei. Eu cred că ar fi ceva diferit.

Can: Când am auzit de colaborări cu proiecte din altă țară, m-am entuziasmat foarte tare. Producții libaneze și turcești, producții indiene și turcești sau producții italiene, spaniole și turcești. Când vin astfel de proiecte, chiar și ideea mă entuziasmează, când managerii mei îmi spun despre asta. Dacă ar veni într-o zi un proiect libanez turcesc, cu siguranță îi voi citi scenariul. Cred că mă voi entuziasma și ar fi un proiect frumos.

Next Post

Comments 97