Politica de confidentialitate (GDPR)

Ca urmare a utilizarii de catre dumneavoastra a acestui site, romaniaonline.tv poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra cum ar fi: locatie, sex, varsta, browser folosit, sistem de operare, adresa ip etc. Toate aceste informatii vor fi sub protectia confidentialitatii acestui site si sunt folosite exclusiv pentru a va face navigarea si folosirea site-ului romaniaonline.tv mult mai usoara.

Ce date colectam si de ce le colectam?

Singurele informatii cu caracter personal pe care le detinem, sunt nickname-ul si adresa de e-mail. Este necesar sa tinem aceste date pentru comunicarea cu utilizatorii, in momentele in care acestia primesc suport gratuit.

romaniaonline.tv nu colecteaza date personale si nu ofera posibilitatea utilizatorilor de a-si crea un cont sau de a-si oferi date sensibile catre romaniaonline.tv.

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectam datele aratate in formularele de comentarii, dar si adresa IP a vizitatorului si sirul agentilor utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un sir facut anonim (numit si un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea daca il folosesti. Politica de confidentialitate a serviciului Gravatar este disponibila aici: https://automattic.com/privacy/. Dupa aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibila pentru public langa comentariul tau.

Formularele de contact

Adresele de e-mail folosite de catre utilizatori in formularele de contact sunt folosite doar pentru a comunica cu utilizatorii. Aceste adrese de e-mail nu sunt folosite in scopuri de marketing sau alte scopuri, altele decat cele pentru care utilizatorul si-a dat consimtamantul (atunci cand a completat formularul de contact).

Continut inglobat de pe alte site-uri

Articolele din acest site pot include continut inglobat de pe alte site-uri. De exemplu, videoclipurile de pe Youtube, postate prin codul de incorporare. Acest continut inglobat de pe alte site-uri web se comporta exact la fel ca si cum utilizatorii au vizualizat continutul pe site-ul repsectiv.

Aceste site-uri pot colecta date despre utilizatori, sa foloseasca cookie-uri, sa inglobeze urmarirea suplimentara a tertilor si sa-si monitorizeze interactiunea cu continutul inglobat.

Analitice

romaniaonline.tv foloseste un program de analitice anonime ce nu stocheaza date cu caracter personal. Aceste softuri se folosesc doar de informatii ce nu pot duce la fiecare utilizator in parte. Ex: browser, tara.

Cat timp pastram datele?

Daca lasi un comentariu, comentariul si metadatele lui sunt pastrate pe o perioada nedeterminata. Așa putem recunoaste si aproba automat toate comentariile urmatoare in loc sa le tinem intr-o coada pentru moderare.

Cine are acces la datele dumneavoastra?

Accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, stocate pe serverele site-ului se face doar de catre administratorul site-ului, doar pentru a comunica cu utilizatorul.

Conform legilor in vigoare, orice utilizator al site-ului poate opta pentru eliminarea definitiva a mailului si a datelor confidentiale din baza de date.

Unde sunt pastrate toate datele cu caracter personal?

Toate datele dumneavoastra sunt pastrate pe servere securizate si criptate. Accesul la aceste date este foarte bine gestionat si securizat. Site-ul romaniaonline.tv foloseste certificate SSL iar toate conexiunile catre parteneri/utilizatori sunt criptate.

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului. Serviciul pe care-l foloseste romaniaonline.tv este stocat intern.

Informatii de contact:

Adresa de email: [email protected]